ŞANLIURFA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor

Proje Adı       : "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi"


Etkinlik Adı   : "1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor" 

 

Etkinliğin Konusu: 

            "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamındaki okullarda öğrenim gören öğrencilerin, kendi bölgelerindeki Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından,  öğretmenleri rehberliğinde sanatsal bilgi ve deneyim aktarılması boyutunda yapılacak iki aylık çevrim içi (online) etkinlik çalışmasıyla sanatsal üretim yapacak hale getirilmeleri, ortaya çıkacak ürünlerin online platformlarda sergilenmesi, derecelendirilmesi ve ödüllendirilmesi. 

 

Etkinliğin Amacı: 

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı Güzel Sanatlar Liseleri öğrencileri önderliğinde gerçekleşecek sanatsal etkinliklerle "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamında bulunan okullardaki öğrencilerimizin kişisel gelişimlerini ve sosyal etkileşimlerini sağlamak. 

 

Etkinliğin Kapsamı: 

            "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamında bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin sanata eğilimli öğrencileri, Güzel Sanatlar Liselerinin resim/müzik bölümünde öğrenim gören gönüllü öğrenciler ile bu okullardaki öğretmenleri kapsamaktadır. 

Ertuğrulgazi Mahallesi Osmangazi Caddesi No 14 Haliliye / Şanlıurfa - 0 (414) 280 63 00 / 0 (414) 280 63 23

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.