ŞANLIURFA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BÖLÜMÜ DÖNEMBAŞI TOPLANTISI YAPILDI

2015-2016 PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BÖLÜMÜ DÖNEMBAŞI TOPLANTISI YAPILDI

     İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Metin İLCİ, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Şükran BÜYÜKHAN´ ın yanı sıra Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet VURAL, İl ve İlçelerdeki Özel Eğitim ve Rehberlik Bölümlerinden sorumlu Şube Müdürleri ve Haliliye, Karaköprü, Bozova İlçelerimizde görev yapan Rehberlik Öğretmenleri katıldı. 

    Toplantının açılışında bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İLCİ ´´Özel gereksinimli bireylerin çevresine uyum sağlayabilmesi, mutlu birer birey olması için öğretmenlerin yani bizlerin daha merhamet ve şefkatle öğrencilerimize yaklaşmamız gerektiğini vurguladı. Tüm öğrencileri kazanmamızda toplumun şahsiyet mimarı olan siz değerli öğretmenlerimize önemli görevler düştüğünü belirten İl Milli Eğitim Müdürü Metin İLCİ kendi meslek yaşantısından önemli mesajlar vererek, dilek ve temennilerle konuşmasını tamamladı.

      İl Milli Eğitim Müdürü Metin İLCİ´ nin konuşmalarının ardından Haliliye Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan slayt´ ın  katılımcılara sunumu sonrası toplantı sona erdi.

Ertuğrulgazi Mahallesi Osmangazi Caddesi No 14 Haliliye / Şanlıurfa - 0 (414) 280 63 00 / 0 (414) 280 63 23

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.