ŞANLIURFA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019 Norm Fazlası Öğretmen Atama Hakkında

2019 Norm Fazlası Öğretmen Atama Hakkında

 

19/02/2019 tarih ve 3607943 sayılı yazı ile duyurulan ve takvimi açıklanan Norm Fazlası Öğretmen Atama süreci devam etmektedir.

Ancak gelinen noktada atama yapılacak münhal normların tespiti sonucu aşağıda gösterilen eksiklerin, hataların bulunduğu tespit edilmiştir.

1.       *MEBBİS Norm modülü tarafından hatalı norm raporu verilmesi.

2.       *Kapanan ve dönüştürülme sürecindeki okul personelinin norm fazlası olmadığı halde norm fazlası gözükmesi ve taşınacak okulların ilan edilen münhal listede yer alması.

3.       *Ayrılma ve başlama yapıldığı halde atama modülünden düşüm gerçekleşmediğinden kendi okuluna atamış durumda görünen öğretmenlerin tespit edilmesi.

4.       *İptal edilen atamaların sistemden düşümü yapılmadığından okul ve kurumlarda norm eksikliği veya norm fazlalığı göründüğünden.

5.       *Müdürlüğümüze ulaşan çok fazla sayıda normun yanlış girildiğine dair resmi yazılar.

Neticesinde atama yapılmak üzere sağlıklı veriye (Norm Bilgisine) ulaşılamadığından belirtilen aksaklıkların düzeltilerek sağlıklı bir atama yapılabilmesini sağlamak üzere belirtilen aksaklıklar düzeltilinceye kadar atama takvimi uzatılmıştır.

Norm Fazlası Öğretmenlerin atanması ile alakalı iş ve işlemler devam etmekte olup gerekli duyurular bilahare yapılacaktır.

 

Ertuğrulgazi Mahallesi Osmangazi Caddesi No 14 Haliliye / Şanlıurfa - 0 (414) 280 63 00 / 0 (414) 280 63 23

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.