ŞANLIURFA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

"1000 Okul İyileştirme Projesi" Kapsamında Bulunan Okul Müdürleri ile Çevrimiçi Toplantı Gerçekleştirildi



Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail YAPICIER, MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan, ilimizden 26 okulun yer aldığı "1000 Okul İyileştirme Projesi" kapsamında bulunan okul müdürleri ile çevrimiçi toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda projenin amaçları ve hedeflerini açıklayan YAPICIER, sözlerini şöyle sürdürdü: Evvela projemizi tanıtan ve her aşaması ile ilgili bilgilendirmeler yapan Sayın Bakan Yardımcımız Mahmut ÖZER'in her platformdan yaptığı açıklamalarını dikkatle takip etmenizi istiyorum. Bugüne kadar projenin tanıtımı ve aşamalarıyla ilgili her beyanat okullarınızın başta yöneticileri olarak sizlerin, müdür yardımcılarınızın, öğretmenlerinizin hem zihinlerinde hem notları arasında yer almalıdır. Mesleki ve teknik eğitim kurumları arasındaki başarı/kalite farklarının giderilmesinin ana amacından hareketle yola çıkılan proje kapsamında gerçekleştirilecek faaliyetler neticesinde okullarımız cazibe merkezi okullara dönüşecektir. Proje okullarımızın öğrencilerinin sosyo-ekonomik, kültürel ve akademik yetersizliklerden kaynaklanan dezavantajlı olma özellikleri, gerçekleştirilecek nitelikli çalışmalar sayesinde ortadan kaldırılacaktır. Mesleki ve teknik eğitimin kazandığı teveccüh, bu proje sayesinde daha da artacaktır. Projemizin muhtelif faaliyet alanları ve görevleri var. Bunlar her okul müdürlüğünce temalar ile uyumlu olmak suretiyle geliştirilerek uygulanacaktır. Projenin tüm ayaklarının sağlam bir biçimde sürdürülebilmesini teminen her okul müdürlüğü bünyesinde ekipler oluşturularak faaliyetler planlanacak, denetlenecek ve faaliyet çıktıları raporlaştırılacaktır. Projenin tüm paydaşları dinamik olacaktır. Her bir çalışmamızı birlikte organize edecek ve başarıyla yürüterek tamamlayacağız. Tüm çalışma arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

08-01-202108-01-2021 

Ertuğrulgazi Mahallesi Osmangazi Caddesi No 14 Haliliye / Şanlıurfa - 0 (414) 280 63 00 / 0 (414) 280 63 23

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.