ŞANLIURFA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 Yılı Sosyal Destek ( SODES ) Hibe Programı Çağrıları Başlamıştır.

2015 Yılı SODES Sosyal Destek Hibe Programı Çağrıları Başlamıştır.
2015 Yılı  Sosyal Destek ( SODES ) Hibe Programı Çağrıları Başlamıştır.

         Strateji Geliştirme Hizmetlerinden sorumlu İl Mİlli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet ERCAN şu açıklamalarda bulundu  ; GAP eylem planı kapsamında uygulamaya geçen Sosyal Destek Programı (SODES) 2015 yılı proje başvuru teklif çağrısı 13 Mart 2015 tarihinde yayınlanmaya başlamış ve son başvuru tarihi 15 Nisan 2015 tarihinde sona erecektir.Başvurular http://www.sodes.gov.tr/SODES.portal  ve www.urfaprojeofisi.gov.tr adreslerinin ilgili bölümlerinden  yapılacaktır.

        SODES kapsamında, sosyal içerme projeleri, istihdam projeleri, kültür,sanat ve spor projeleri destekleniyor.Bu usul ve esslar kapsamında yürütücüler tarafından valiliğe ve Valilik Değerlendirme Komisyonu tarafından Bakanlığa teklif edilecek projelerin SODES destek tutarının bütçe büyüklüğünün alt sınırı 100.000 TL, üst sınırı 500.000 TL´ dir.

        Açık hava spor alanı, semt sahası, halı saha, yürüyüş parkuru ve fitness odası içeren projeler  faaliyet odaklı olması kaydıyla desteklenecektir.

        SODES programı , illerin altyapı ihtiyaçlarını gidermekten ziyade  mevcut altyapıyı sanatsal, sportif, kültürel, eğitim ve istihdam benzeri faaliyetlerle harekete geçirecek biçimde uygulanmaktadır.

        İl müdürlükleri en fazla 10 , İlçe müdürlükleri ise en fazla 3 Proje teklifinde bulunabilir. Okullarımız proje teklifinde bulunamamaktadır. Ancak proje taslağında sahip okullarımızın bu çalışmalarını müdürlüğümüzce paylaşmalarını bekliyoruz.

Ertuğrulgazi Mahallesi Osmangazi Caddesi No 14 Haliliye / Şanlıurfa - 0 (414) 280 63 00 / 0 (414) 280 63 23

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.