ŞANLIURFA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017 Yılı Kadrolu Norm Fazlası Öğretmenlerin Yer Değiştirme Başvuruları

Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 53. Maddesinin 3. Fıkrası “herhangi bir nedenle istihdam alanı daralanlar ile görevli oldukları eğitim kurumlarında alanlarında norm kadro sayısı azalanlar, hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılacak değerlendirme sonucunda hizmet puanı en az olandan başlamak üzere norm kadro fazlası olarak belirlenir. Hizmet puanının eşitliği hâlinde sırasıyla; öğretmenlikteki hizmet süresi daha az olan, öğretmenliğe daha sonra başlayan norm kadro fazlası olarak belirlenir. Hizmet puanlarının hesabında yer değiştirme başvurularının son günü esas alınır. Norm kadro fazlası olarak belirlenen öğretmenler; öncelikle görevli oldukları yerleşim yerindeki ya da ilçedeki eğitim kurumları olmak üzere il içinde alanlarında norm kadro açığı bulunan eğitim kurumlarına tercihleri de dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğüne göre atanır.” hükmü gereği norm fazlası öğretmenlerin atamaları yapılacak olup başvurular 06/12/2017 - 14/12/2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ekte münhal kadrolar ve başvuru formu doğrultusunda başvurunun son günü olan 14/12/2017 tarihine kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edilmesi hususunda;

Bilgi ve gereğini rica ederim.

 

Şerafettin TURAN
Vali a.
Milli Eğitim Müdürü 

 

Norm Fazlası Üst Yazı

NORM FAZLASI BAŞVURU FORMU

Münhal Kadrolar (Son Hali)

 

Ertuğrulgazi Mahallesi Osmangazi Caddesi No 14 Haliliye / Şanlıurfa - 0 (414) 280 63 00 / 0 (414) 280 63 23

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.