ŞANLIURFA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022 EKPSS/KURA SONUÇLARI VE İSTENİLEN BELGELER

2022 EKPSS/KURA SONUÇLARI VE İSTENİLEN BELGELER

 

 

Adaylardan İstenilen Belgeler;  

 

1- Gerekli hallerde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 40'ıncı maddesi gereğince kazai rüşt kararı,   (18 Yaşın altındaki adaylar için)

 

2- Öğrenim durumları bakımından;

 

          a)Diploma asılı veya onaylı örneği, (Onay işlemi atandığı kurumca gerçekleştirilebilecektir)

 

b) Diplomanın düzenlenmemiş olması hâlinde öğrenim durumlarını belirtmek üzere ilgili kurumlarca verilen geçici mezuniyet belgesi veya E-devletten alınmış bandrolü mezuniyet belgesi. Adaylar daha sonra diploma veya örneği ile değiştirilebilecek belgeler,

 

       c)Mezun olabilecek durumda iken EKPSS/Kura için başvuru imkânı sağlanan adayların atamalarının yapılabilmesi için, yerleştirme işlemine son başvuru tarihi olan 14.01.2022 tarihi itibarıyla EKPSS/Kura başvurusunda beyan ettiği eğitim kurumundan mezun olduğunu gösterir belgeler,

 

 3- "Engelli Personel Atama Başvuru Formu" (Ektedir)

 

4- Son 6 ayda çekilmiş olan 3 adet vesikalık fotoğraf,  (biometrik veya vesikalık olabilir)

 

5- Mal bildirimi (Ektedir)

 

6- 2022 EKPSS/Kura ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesi.

 

7- Engellilik Kurulu Sağlık Raporu (Adayın birden çok raporu varsa, atanmaya esas raporu ve en son tarihli raporunu teslim etmesi gerekir)

8- Adli Sicil Belgesi (E-devletten alınabilir)

 

Not 1: Adaylar yukarıda istenilen belgeleri yerleştirmelerinin yapıldığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine elden teslim edecekler. Büyükşehir'e yerleştirilen adaylar ise belgeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü Personel Atama Birimine elden teslim edecekler.

Not 2: Adaylardan istenilen belgeler 25/03/2022 tarihi mesai bitimine kadar yerleştirmelerinin yapıldığı Müdürlüklere teslim etmeleri gerekmektedir.

 

EKPSS/Kura Yerleştirme Sonuçları

Mal Bildirim Formu

Engelilik Personel Atama Başvuru Formu

 

 

Ertuğrulgazi Mahallesi Osmangazi Caddesi No 14 Haliliye / Şanlıurfa - 0 (414) 280 63 00 / 0 (414) 280 63 23

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.