ŞANLIURFA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 EĞİTİM VİZYONU ÇERÇEVESİNDE ÖLÇME DEĞERLENDİRME VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

2023 EĞİTİM VİZYONU ÇERÇEVESİNDE ÖLÇME DEĞERLENDİRME VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Yönetici Akademisi Sürekli Eğitim Merkezindeki toplantı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Sadri ŞENSOY’un Başkanlığında ilimizde görev yapan 8. Sınıf öğretmenlerinin katılımı ile yapıldı.

Toplantıda 8. Sınıf öğretmenlerine hitaben bir konuşma yapan Ölçme Değerlendirme ve Sınav hizmetleri Genel Müdürü Dr. Sadri ŞENSOY, öğrencilerin artık bilgi depolamayacağını bilgilerin sorularda verileceğini, sistemin değişmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtmiştir.

Soruların günlük hayattan seçilmesi ile ilgili görüşlerini belirten Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Sadri ŞENSOY Haziran ayına kadar soru yayımlanacağını, yeni tarz sorular ile ilgili öğrencilerle de görüştüğünü ve bu konuda öğrencilerden olumlu dönüşler alındığını söyledi.

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Sadri ŞENSOY 8. Sınıf derslerine giren öğretmenlerle yayımlanan örnek sorular üzerinde görüş alışverişinde bulunarak toplantıyı sonlandırdı.

04-01-201904-01-2019


Ertuğrulgazi Mahallesi Osmangazi Caddesi No 14 Haliliye / Şanlıurfa - 0 (414) 280 63 00 / 0 (414) 280 63 23

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.